&Copenhagen

&Copenhagen er et dansk smykkefirma, der blev startet i 2017 af Julie Vibe Eilersen. Julie har tidligere været ansat i modebranchen og bruger hendes erfaring derfra. Firmaet indkøber og laver egne designs af deres smykker

Kvalitetssmykker

&Copenhagen smykker er kvalitets smykker til fornuftige priser. De fleste smykker er fremstillet i 925 sterlingsølv og de forgyldte smykker er belagt med 18 kt. guld. Derudover har &Copenhagen også lavet en serie af smykker i messing, som ligeledes er belagt med 18 kt. guld.
Deres design er enkelt og skandinavisk og der findes smykker for enhver smag og til enhver lejlighed. Så om du er til forgyldte øreringe eller sølvøreringe, er der her en stor mulighed for at finde noget der lige netop passer til dig. Du kan vælge mellem helt enkle øreringe og øreringe med små zirkoner eller perler. 

&Copenhagen armbånd er meget fine og enkle armbånd. De er alle produceret i 925 sterling sølv og guldbelagt med 18 kt. guld. Enkeltheden gør også, at man sagtens kan bruge flere i kombination.

På grund af deres enkle og stilfulde smykke design, er &Copenhagen blevet rigtig populær for kvinder i alle aldre. Der kommer ofte nye designs i sortimentet, så der er god grund til at holde øje med dette smykkefirma. 

Smykkerne er også særdeles velegnede som smykkegaver, da alle smykker bliver leveret i en flot velour smykke æske eller smykke pose, og da de har en yderst fornuftig pris. 

Prisbillige smykker

Selv om &Copenhagen sælger forholdsvis billige smykker, bliver der ikke gået på kompromis med kvaliteten. Smykkerne fremstillet i enten 925 sterling sølv eller 925 sterlingsølv der er belagt med 18 kt. guld, er smykkerne 100% nikkelfri og ”sikre” at bruge. Smykkerne i messing er dobbeltbelagt med 18 kt. og indeholder ligeledes ingen allergifremkaldende stoffer og er 100% nikkelfri.