Aqua Dulce

Aqua Dulce er ejet Janne Lisberg Fisker og blev etableret i 2004. Firmaet designer og producerer smykker der sælges hos en lang række forhandlere. Når smykkerne bliver designet, er det Janne selv, der tegner smykkerne i hånden og sender dem videre til leverandøren, for så at få prøver retur og derefter beslutte hvordan det endelige smykke kommer til at se ud.

Tidsløse smykker

Aqua Dulce fremstiller smykker i en tidsløs stil og følger med tidens smykketrends. Det er vigtigt for firmaet at alle smykker er i en rigtig god kvalitet, hvilket bla. andet betyder at der ikke er nogle skarpe kanter og at smykkerne har en flot forgyldning.

Smykkerne er fremstillet i 925 sterling sølv og ”guldsmykkerne” er 925 sterling sølv med 14 karats forgyldning. Alle smykker er naturligvis 100% nikkelfri.

Smykker til hverdag og fest

Aqua Dulces smykker kan bruges til enhver lejlighed. Der er mange forskellige modeller at vælge imellem, så om du skal bruge et smykke til hverdag eller fest, kan du altid finde noget i deres sortiment. Der findes bl.a. mange øreringe med farvede sten i forskellige designs. Er du mere til enkle øreringe, kan du også finde det blandt de mange forskellige modeller.

Der kommer løbende nye flotte smykker i sortimentet, så du altid kan finde noget som er ”up to date”.
Smykkerne leveres i smykkeæsker eller smykkeposer og er derfor også en rigtig god smykkegave. Priserne er meget rimelige, så de fleste kan være med.