OM OS

Haisler.dk
Øster Bordingvænget 7 B
8600 Silkeborg
Tlf.: 5217 3377
salg@haisler.dk

CVR.: 3086 2562


Haisler har i flere år forhandlet de kendte smykker fra Nirbana Soul. Vi har nu udviddet vores sortiment med tasker, clutches, punge og tørklæder og startet vores webshop. Vi vil løbende få nye produkter på haisler.dk og måske endda udvide sortimentet med endnu flere varegrupper. Men i øjeblikket vil vi koncentrere os om det vi er bedst til, nemlig at finde de helt rigtige accessories til de rigtige priser.

Lidt om vores varer:
 

NIRBANA SOUL
Nirbana Soul er dansk designede smykker af høj kvalitet og i smykkerne benyttes bl. a. krystaller, halvædelstede, ægte Swarovski perler og gummi. Nirbana Soul har et bredt udvalg af armbånd, halskæder og øreringe til både mænd og kvinder, og der kommer hele tiden nye modeller i kollektionen. Nirbana Soul er et rigtigt kvalitetsprodukt og til en pris hvor alle kan være med.
 

TASKER, CLUTCHES OG PUNGE
Når vi indkøber vores tasker gør vi meget ud af, at finde nogle som er anderledes og som man ikke ser hos alle og enhver. Vi har modetasker og punge for enhver smag, så er du er til store eller små tasker, farverige eller mere neutrale tasker, skind eller syntetisk læder, så kan du finde det på haisler.dk. Vi har valgt kun at købe få stykker af hver model, så du kan være sikker på ikke at møde DIN taske på ethvert gadehjørne. Det er ligeledes vigtigt for os, at indkøbe tasker i den rigtige kvalitet og til den rigtige pris.
 

TØRKLÆDER
Vi har forsøgt at finde de fineste tørklæder og igen til en pris som ikke afskrækker nogen. Der vil altid være mange forskellige designs at vælge imellem.