SALGS- og LEVERINGSBETINGELSER
 

Salgs- og leveringsbetingelser
Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer fra haisler.dk Betingelserne gælder i det tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem køber og haisler.dk.

Vejledning
Ønsker du oplysning eller rådgivning fra vor side, er denne af vejledende art.

 

Leveringspris, -tidspunkt og transport
Levering af varer fra haisler.dk anses for sket, når kunden har fået varen udleveret. På alle bestillinger kan kunden vælge om varen skal sendes med eller uden omdeling.

Leveringspriserne er som følger:

Ved køb for under kr. 399,00 inkl moms
- uden omdeling: kr. 35,00
- med omdeling: kr. 55,00

Ved køb for over kr. 399,00 inkl moms
- uden omdeling: kr. GRATIS
- med omdeling: kr. 20,00

Varene afsendes indenfor 24 timer efter modtaget ordre. Levering på købers adresse i Danmark vil derfor normalt ske indenfor 2-3 dage. Oplyste leveringstidspunkt er vejledende og kan således fraviges.

Risikoen for varene
Risikoen for varer bestilt i vor WEBSHOP overgår til køber når fortrydelsesretten efter 14 dage fra modtagelsen er udløbet. Er varen blevet beskadiget eller forringet, efter at køberen har fået den i hænde, bevarer han sin fortrydelsesret såfremt beskadigelsen eller forringelsen ikke skyldes uagtsomhed eller manglende omsorg fra hans side.
Husk at gemme original emballage, da varen ved evt. reklamation eller skader skal returneres i original emballage.

Reklamation
Eventuelle fejl eller mangler ved produkter/varer leveret fra haisler.dk skal påberåbes inden 2 måneder efter, at køber har opdaget fejlen. Det er købers pligt at angive, og på forlangende vise, hvori fejlen eller manglen består. Opdager køber en fejl, skal denne rette henvendelse til haisler.dk. Køber kan som udgangspunkt kun reklamere over fejl, der viser sig senest 2 år efter levering af varerne.Køber kan som forbruger vælge om varen skal repareres eller byttes. Undtagelsen til denne hovedregel er, hvis ombytning er umulig eller vil medføre uforholdsmæssige store omkostninger for haisler.dk. Reklamationsretten dækker ikke når fejl, mangler eller skader opstår på grund af forkert brug, manglende vedligeholdelse eller almindeligt slid.

Fortrydelsesret
haisler.dk yder 14 dages fortrydelsesret, gældende fra den dag du modtager varen. Fortryder du købet, skal haisler.dk underrettes herom senest 14 dage efter den dag, du fik varen i hænde. Du har pligt til at returnere varen ubrugt og i samme stand og mængde, som den er modtaget. Dette er også gældende for den emballage og de infoskilte, der er på varen. Du skal selv afholde de omkostninger, der er forbundet med at returnere varen. Du kan fortryde et køb ved enten at nægte at modtage varen, ved at overdrage varen til postvæsenet, eller ved at returnere varen på den angivne adresse.

Pris og betaling
På haisler.dk har du mulighed for at betale med Dankort / VISA dankort, Mastercard og mobilepay. Alle priser i haisler.dk er inkl. moms, men ekskl. porto/fragt.